• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.04.2009.

11. izložba u galeriji za djecu i mlade u Rijeci


U tijeku je četvrta sezona izlaganja u prvoj galeriji za djecu i mlade na ovim prostorima - Galeriji „Kružna“, Kružna 8/IV, Rijeka, nastaloj iz projekta [MU:V] - "Mali uče velike" u suradnji sa Gradom Rijekom, Urban institutom i Udrugom za mlade „Korak ispred“.
Jedanaesta izložba ove sezone organizirana je povodom nadolazeće 10-godišnjice rada Udruge za mlade Korak ispred (UMKI), a dosadašnje rezultate i planove za budućnost predstaviti će Zoran Stevanović, voditelj regionalnog info-centra za mlade i Saša Dupor, voditelj razvoja projekata temeljenih na informatičkoj tehnologiji. Otvorenje izložbe je u srijedu, 8. travnja 2009. u 18:00 sati u prostorijama Galerije "Kružna", a moguće ju je pogledati do 20. travnja 2009. isključivo uz prethodnu najavu.Podijeli zanimljivost sa društvom: