• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.09.2008.

Europa za građane - kontakt točka


Kontakt točka programa Europa za građane, uspostavljena unutar Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, djeluje u cilju informiranja potencijalnih korisnika i ostale zainteresirane javnosti o svim pojedinostima Programa, a u svrhu što boljeg korištenja sredstava koja  su  neprofitnim organizacijama u Republici Hrvatskoj dostupna putem navedenog Programa.

Ured za udruge poziva sve zainteresirane da koriste usluge Službe tehničke podrške za program Europa za građane, putem koje mogu zatražiti sve potrebne informacije vezane uz Program, uključujući sugestije vezane uz ispunjavanje prijavnih obrazaca i druga tehničko-administrativna pitanja. Ured se može kontaktirati putem elektronske pošte europazagradane@uzuvrh.hr ili telefonskog broja 01/ 610 95 58.

S ciljem facilitiranja uspostavljanja partnerstava s europskim organizacijama i/ili jedinicama lokalne samouprave na internetskoj stranici Ureda uspostavljen je alat Traženje partnerskih organizacija, pomoću kojeg je moguće objavljivati (i pretraživati) iskaze interesa za suradnjom na projektima unutar Programa. Ured vas poziva da im uputite svoj iskaz interesa za suradnju s europskim organizacijama u sklopu Programa, koji će biti objavljen na internetskoj stranici www.uzuvrh.hr.

Obrazac iskaza interesa
Podijeli zanimljivost sa društvom: