• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

02.11.2008.

H-alterov foto natječaj


Javite se na H-alter-ov natječaj za najbolju digitalnu fotografiju na temu civilno-društvenog aktivizma! Oslobodite se terora automobila, osvojite najdraže prometalo, bicikl Kona Fire Mountain Deluxe.

KAKVE FOTOGRAFIJE ŽELIMO? Prihvaćaju se i crno – bijele i fotografije u boji. Fotografije trebaju pokrivati teme civilno-društvenog aktivizma. (Civilno društvo su građani koji se aktivno i slobodno upliću u sve sfere društvenog djelovanja). Veličina fotografije nije uvjetovana, ali radovi u premaloj rezoluciji neće moći biti izloženi na završnoj izložbi.

TKO MOŽE POSLATI FOTOGRAFIJU? Jedna osoba može poslati najviše četiri fotografije. Dozvoljeno je slati samo vlastite autorske fotografije. Fotografije ne mogu slati članovi Udruge za nezavisnu medijsku kulturu i suradnici portala H-alter.

KADA MOGU POSLATI SVOJU SUPER FOTKU? Od 6. listopada do 6. studenog.

KAKO DA POŠALJEM FOTKU? Fotografije se šalju mejlom na posaljifotku@gmail.com

KAKO ĆETE MI JAVITI DA SAM OSVOJIO/LA NAGRADU? Uz fotografiju napišite: ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona, te kratki opis što fotografija prikazuje.

ŠTO MOGU OSVOJITI? H-alter je u suradnji s Ciklo-Centrom osigurao nagradu za najbolju fotografiju, naš najdraži bicikl Kona Fire Mountain Deluxe!!! Dobitnika/cu glavne nagrade objavit ćemo sredinom studenog na web stranicama H-alter.org, a on/ona će imati priliku izabrati odgovarajaću veličinu bicikla.

Ciklo-Centar je odlučio ponuditi i dodatne nagrade:

1. pratitelju/ici po izboru žirija 45 posto popusta ako se odluči za kupnju Kona bicikla.

2. pratitelju/ici 40 posto popusta

3. pratitelju/ici 35 popusta

Svi ostali čije fotografije budu izabrane za završnu izložbu moći će ostvariti 30 popusta na bicikle Kona u Ciklo-Centru. (Svi rabati vrijede za gotovinu. Na rate i tome slično popust je 10 posto manje.)

ŽIRI? Fotografi Ognjen Alujević i Nino Šolić te Marina Kelava iz redakcije H-alter-a.

I ŠTO JOŠ? Slanjem fotografije potvrđujete autorstvo fotografije i pristajete na objavu fotografija na stranicama portala H-alter.org. Fotografije koje uđu u uži izbor bit će izložene u zagrebačkom Književnom klubu Booksa krajem prosinca.Podijeli zanimljivost sa društvom: