• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

19.01.2009.

Informativni dan o programu Mladi na djelu


Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Europskom komisijom (DG EAC) i uz potporu Delegacije Europske komisije organiziraju Informativni dan o Programu Mladi na djelu, koji će se održati 29. siječnja 2009. u prostorijama Delegacije Europske komisije, Trg žrtava fašizma 6, u Zagrebu s početkom u 10:00 sati.

Program Mladi na djelu je najveći program Europske komisije namijenjen mladima, organizacijama mladih te svima uključenim u rad s mladima, a usmjeren je na pružanje financijske potpore projektima razmjene mladih, volonterske službe, osposobljavanja i umrežavanja u području rada s mladima te razvijanje novih partnerstva u Europi.

Cilj organiziranja Informativnog dana je predstavljanje samog Programa uz sudjelovanje posebnih gostiju, predstavnika Europske komisije, g Giorgia Guazzguli Marinia te gđe Marzia Conti.

Prijaviti se možete do 25. siječnja 2008., a ovdje su dostupni Program i Prijavnica.
Podijeli zanimljivost sa društvom: