• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.12.2008.

Konferencija "Značaj međunarodnog partnerstva u aktivaciji mladih"


Agencija lokalne demokracije poziva vas na konferenciju „Značaj međunarodnog partnerstva u aktivaciji mladih“ koja će se održati u sklopu aktivnosti povodom godišnje skupštine ALD.
Konferencija će se održati u Sisku,  6. prosinca 2008.g. u hotelu „Panonija“ od 10:00 do 12:30 sati.

Cilj konferencije je omogućiti predstavljanje važnosti uspostavljanja i njegovanja partnerstva u aktiviranju mladih u svojoj lokalnoj zajednici te doprinjeti povezivanju sudionika i planiranju budućih zajedničkih aktivnosti. Na konferenciji će se predstaviti aktivnosti ALD Sisak u radu s mladima s naglaskom na međunarodnu suradnju. Govornici na konferenciji će biti partneri i suradnici ALD Sisak koji će predstaviti modele dobre prakse u radu nevladinih organizacija i lokalnih vlasti u i izvan Hrvatske.

Program | Prijavni obrazac | Dan volontera
Podijeli zanimljivost sa društvom: