• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.12.2008.

Natječaj Akademije za politički razvoj


AKADEMIJA ZA POLITIČKI RAZVOJ (program Vijeća Europe za političko obrazovanje) poziva zainteresirane kandidate/kinje da se prijave za sudjelovanje u godišnjem obrazovnom programu Akademije u 2009. godini.

Akademija za politički razvoj djeluje u Hrvatskoj od 2004. godine u okviru programa Vijeća Europe – Schools of Political Studies in Southeast Europe. Cilj Akademije je razvijanje znanja iz europske demokratske prakse među mladim liderima iz raznih područja djelatnosti (medija, gospodarstva, civilnog društva, političkih stranaka, javne uprave) te poticanje međusobnog dijaloga i suradnje na pitanjima od općeg društvenog interesa.

Prijaviti se mogu hrvatski državljani/ke do navršenih 35 godina starosti, uz uvjet dobrog poznavanja engleskog jezika. Kriteriji za selekciju su izvrsnost u svom području djelovanja i zainteresiranost za javni angažman.
 
Krajnji rok za prijave je 16. siječanj 2009. Uspješni kandidati će o rezultatima selekcije biti obaviješteni najkasnije 28. veljače 2009.
Sve ostale detalje možete pronaći na www.politicka-akademija.org..
Podijeli zanimljivost sa društvom: