• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

10.03.2009.

Oglasite volontiranje putem Info točaka u Zagrebu


Volonterski centar Zagreb ovim Vas putem obavještava o otvaranju devet Info točki o volontiranju i mogućnostima volontiranja na različitim javnim mjestima u gradu Zagrebu. Pozivamo sve zainteresirane udruge, ustanove i druge neprofitne pravne osobe čiji programi uključuju volontere/ke da počnu oglašavati svoje programe putem Info točki o volontiranju.
Oglašavanje je zamišljeno na način da se na Info točkama redovito objavljuju oglasi o potrebama za volonterima/kama te distribuira Vaš promotivni materijal (letci, brošure, publikacije) iz kojega će građani moći saznati više o Vama i Vašim korisnicima. Stoga pozivamo sve zainteresirane na ovaj oblik suradnje te Vas molimo da nam popunjen iskaz interesa pošaljete na adresu ivanak@vcz.hr.Podijeli zanimljivost sa društvom: