• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

06.12.2008.

Okrugli stol "Civilno društvo i država – suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije"


U zajedničkoj organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva pravosuđa, GONG-a, Transparency International Hrvatska i Hrvatskog novinarskog društva, 8. prosinca 2008. u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu, s početkom u 9,30 sati, održat će se okrugli stol Civilno društvo i država – suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije. Na Okruglom stolu bit će predstavljeni rezultati ankete koju je GONG proveo među organizacijama civilnoga društva o njihovoj suradnji s tijelima državne uprave u borbi protiv korupcije, a bit će predstavljeni i novi instrumenti u borbi protiv korupcije.

Cilj je ovog skupa potaknuti kvalitetniju suradnju civilnog društva i nadležnih tijela javne vlasti u provedbi mjera suzbijanja korupcije, što je jedno od temeljnih načela i ciljeva Strategije suzbijanja korupcije u Republici Hrvatskoj.

Program događanja i Prijavni obrazac.Podijeli zanimljivost sa društvom: