• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.04.2009.

RAND poziva na Dijaloško-edukativni susret (DES)


Susret će se održati u Duhovnom centru Lužnica kraj Zaprešića od srijede, 06. do nedjelje, 10. svibnja 2009.

Ovaj susret je zamišljen da bude most između osoba koji sebe zovu vjernicima i onih koji sebe zovu agnosticima, ateistima, nevjerujućima.  Namijenjen je osobama koje, premda svjetonazorom različite, imaju nešto zajedničko: stalo im je do izgradnje mira i pomirenja, te žele razmijeniti svoja razmišljanja, znanja i iskustva.

Smatramo da nedostaje komunikacije i dijaloga o vrijednosnim razlikama i da se gomilaju nerazriješeni sukobi između vjerničkog i agnostičkog i ateističkog svjetonazora. Tako se produbljuje jaz između nas i utvrđuju predrasude. Napetosti postaju netrpeljivosti koje opterećuju naš zajednički život. 
Taj problem nas je potakao da stvaramo dijaloške prostore  kako bismo se  komunikacijom i učenjem o sukobu suprotstavili raslojavanju, uvjereni da  svaki svjetonazor ima vrijedan potencijal za izgradnju mira nenasilnim putem. Smatramo da se obogaćujemo kada se upoznajemo i dublje razumijemo razlike koje nas možda danas plaše.

PrijavnicaPodijeli zanimljivost sa društvom: