• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

21.10.2008.

Smotra visokih učilišta u Kutini


Nakon uspješno održanih Smotri sveučilišta u Kutini 2005. - 2007. godine u organizaciji udruge Nezavisni mladi Kutine u prostorijama kutinske Srednje škole Tina Ujevića održati će se četvrta Smotra visokih učilišta u Kutini.

Smotra će se održati u petak, 24. travnja od 12 do 16 sati, u sklopu kojeg će se srednjoškolcima prezentirati mogućnosti nastavka školovanja i zaposlenja na njima pristupačan način i to iz najboljeg mogućeg izvora, direktno od kompetentnih predstavnika visokih učilišta, Zavoda za zapošljavanje, ustanova i studentskih udruga.

Na Smotri gostuje više od 30 fakulteta i visokih škola iz nekoliko gradova središnje i sjeverne Hrvatske, koji će srednjoškolcima na štandovima i pojedinačnim multimedijalnim prezentacijama pružiti sve relevantne informacije o programima njihovih fakulteta, svojim dodiplomskim studijima, mogućnostima zaposlenja nakon završetka studija, te razredbenom postupku.

Smotru će otvoriti kutinski Gradonačelnik mr. Davor Žmegač te predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, koji su i ove godine pokrovitelji Smotre. Sve dodatne informacije o Smotri i raspored prezentacija pojedinih fakulteta možete pronaći na web adresi www.smotra-sveucilista.org.
Podijeli zanimljivost sa društvom: