• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

19.04.2009.

Sudjelujte u seksološkom istraživanju!


Odsjek za sociologiju, Katedra za seksologiju provodi seksološko istraživanje koje ispituje čimbenike koji utječu na uporabu kondoma (prezervativa). Bez obzira koristite li kondome ili ne, ako ste seksualno aktivna osoba u dobi između 18 i 30 godina, Vaša će nam suradnja pomoći u razumijevanju procesa donošenja odluka o seksualnom i reproduktivnom zdravlju.

Ispunjavanje upitnika traje desetak minuta, a sudjelovanje je anonimno. Nigdje se ne potpisujete, a internetska stranica na kojoj se
upitnik nalazi ne arhivira adresu vašeg računala. Kako upitnik sadrži izravna pitanja o Vašem seksualnom životu, ispunite ga kada ste
nasamo. Molimo Vas da upitnik ispunite u cijelosti, kako bi Vaši rezultati ušli u obradu. Prikupljeni podatci će se koristiti isključivo u znanstvene svrhe.Podijeli zanimljivost sa društvom: