• Kontakt telefon

  + 385 1 4573 937

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2012. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

09.02.2009.

Youth exchange projekti HFHS-a i FUAJ-a


Putuj u Francusku i sudjeluj u programu razmjene mladih!!!

FUAJ (francuska hostelska asocijacija) u suradnji s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom  i nekolicinom drugih europskih hostelskih asocijacija organizira dva Youth Exchange projekta u Francuskoj tijekom ljeta na kojima i vi možete sudjelovati.

Prva razmjena mladih ce biti organizirana u Grenobleu, a druga u Brive-La-Gaillardeu. Tema razmjene u Grenobleu je „Europski san“, dok je tema razmjene u Brive-La-Gaillarde „Priroda u urbanizmu kroz digitalnu fotografiju“.

Cilj programa razmjene je okupiti grupe mladih iz raznih zemalja kako bi međusobno učili o kulturnim sličnostima i time jačali svjesnost o sebi kao građanima Europe.

Pozivamo sve zainteresirane mlade između 18 i 25 godina da se jave i iskoriste ovu jedinstvenu priliku te steknu nova znanja i usavrše postojeće vještine u druženju sa mladima iz cijele Europe.

Više informacija o uvjetima, kontaktu za prijavu i samim projektima na www.hfhs.hr.Podijeli zanimljivost sa društvom: