• Kontakt

    Telefon: + 385 1 4573 937

    Fax: +385 1 4611 032

    Skype: mmh-cyn

  • Adresa

    Selska cesta 112c,
    10 000 Zagreb,
    Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2017. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Operativni tim Mreže mladih Hrvatske


Nikola Buković, Glavni tajnik
 
Rođen 1984. u Banja Luci. Diplomirao politologiju na Fakultetu političkih znanosti 2008. U Mreži radi od 2009., prošavši niz pozicija u organizaciji, od programskog asistenta, koordinatora programa i projektnog voditelja do mentora i suradnika. Od svibnja 2015. preuzima posao organizacijskog koordinatora/glavnog tajnika.

Najviše ga interesiraju javne politike, s posebnim naglaskom na pitanja obrazovanja, rada i zapošljavanja te socijalnog uključivanja. Zanimaju ga i organizacijska teorija te politička ekonomija.
Slobodno vrijeme voli provoditi družeći se s dragim ljudima, gledajući filmove i serije, boraveći u ne odveć opasnoj prirodi (ilustrativan moto: „Sljeme jest divljina.“) te uglavnom neuspješno pokušavajući naučiti poneki strani jezik.

 
   
   
Marin Živkovićvoditelj programa Prava mladih
 
Rođen 1987. u Zagrebu.  Od rođenja je bio jako aktivan, ali kada mu je propala sportska karijera počinje se zanimati za vrijednosna pitanja. Učlanjuje se u debatni klub i o svemu ima mišljenje. To ga je i dovelo do toga da bude volonter u Gongu i Zelenoj akciji. Bio je i vrlo aktivan u Varšavskoj i studentskoj blokadi. Diplomirao je politologiju na Fakultetu političkih znanosti 2012. Trenutno je voditelj programa Prava mladih. U slobodno vrijeme voli gledati filmove, igrati društvene igre te se baviti sportom.  
   
   
   
   
   
Petra Pekica, Voditeljica programa Politike za mlade
 
Rođena 1986. u Puli, a odrasla u Pazinu gdje je od najranijih dana pokazivala sklonosti prema žvrljanju kojekakvih škrabotina pa je tako u srednjoj školi uređivala školske novine, kasnije počela izvještavati za regionalni dnevni list Glas Istre te na kraju upisala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.  Tijekom studija zaljubila se  i u radiovalove pa je neko vrijeme vodila emisije na Radio Studentu, a s obzirom na svoj dugogodišnji angažman u raznim udrugama civilnog društva, od ožujka 2012. članica je operativnog tima Mreže gdje radi kao voditelja programa Politike za mlade. Veseli je kuhanje, bivanje u prirodi i čitanje dobrih knjiga.
   
   
Lidija ĐukesVoditeljica financijskih i administrativnih poslovanja 
 
Rođena 1977. u Zagrebu. Rasla je uz poimanje sebe kao znanstevnice/prirodnjakinje pa je tako studirala i kemiju na PMF-u u Zagrebu. Tijekom godine uz studij se razvila ljubav prema volonterstvu, radu u zajednici, radu s mladima i neformalnim oblicima učenja. Danas je trenerica i konzultantica za neprofitni sektor. Ponosna je supruga i mama koja pokušava održati balans privatnog i profesionalnog zivota. Voli planinarenje, bicikliranje, trčanje, plivanje, a najviše od svega putovanja (samo da joj guza vidi puta – kako bi to njena mama rekla :-).
   
   
   
   

Antonija Bračulj, Voditeljica programa Rad s mladima

antonija@mmh.hr  

 

Rođena 1989. godine u Splitu. Diplomu magistre socijalne pedagogije stekla je 2015. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Tijekom studiranja volonterski je bila angažirana u brojnim vladinim i nevladinim organizacijama gdje je najviše radila s mladom populacijom kroz mentorsku podršku i provedbu radionica. Trenutno je suradnica na programu Rad s mladima pri čemu se nada da će svojim angažmanom doprinijeti razvoju humanijeg i proaktivnijeg društva. U slobodno vrijeme voli gledati filmove, slušati glazbu, čitati i putovati.

   
   

Anica Tuškan, Administrativna tajnica

anica@mmh.hr 

 

Rođena 1969. u Zagrebu. Završila poslovnu ekonomiju i financije. Poslovno se uvijek pronalazila u financijama i administarciji, voli to raditi i predstavlja joj zadovoljstvo. Rad s ljudima jako je veseli, uvijek je spremna pružiti pomoć kao i svaku podršku svome timu. Ponosna je supruga i još ponosnija mama dvaju sinova koji je uvijek oduševe novim uspjesima u sportu. Veseli je kuhanje, pečenje kolača, šetnje i druženje s dragim ljudima.

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: