• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2017. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Upravni odbor Mreže mladih Hrvatske


Karlo Kralj, PREDSJEDNIK
 
Rođen 1993. u Zaboku. Živi u Zagrebu, gdje studira politologiju. U rad organizacija civilnog društva uključuje se 2010. godine - prvo kroz djelovanje Grupe mladih Centra za mirovne studije, a potom kroz Mrežu mladih Hrvatske. U Mreži se najviše bavi pitanjima razvoja rada s mladima, održivosti udruga mladih i za mlade, pitanjima sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka te problemima vezanima uz praćenje procesa izrade i provedbe politika za mlade na nacionalnoj i lokalnoj razini. Zanima ga proučavanje različitih fenomena i tema poput organizacijske teorije, socijalne politike, obrazovne politike, političke socijalizacije te političke kulture.
   
   
Sven Janovski, POTPREDSJEDNIK
 
Rođen 1987. u Zagrebu, apsolvent novinarstva, od 2010. aktivan je u Zelenoj akciji gdje je došao kroz angažman u kampanji Pravo na grad i gdje trenutno radi kao koordinator aktivističke grupe i član Upravnog odbora. Životno opredjeljenje mu je baviti se pitanjima zaštite okoliša i održivosti društva te kao neizostavan dio tog pitanja smatra uključenost mladih u ta pitanja i angažman mladih u raznim oblicima društvenog aktivizma. Ostala područja interesa: urbanizam, energetika, mediji, etika, psihologija... U slobodno vrijeme čita, gleda filmove, igra igrice i proizvodi buku (on bi rekao glazbu, ali dalo bi se o tome diskutirati…).
   
   
Dunja Kučinac, ČLANICA
 
Rođena je 1989. u Belišću, a od 2008. živi u Zagrebu, gdje je završila komparativnu književnost i povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu. Radi u Udruzi za promicanje kultura Kulturtreger kao stručna suradnica na organizaciji programa i u Centru za dokumentiranje nezavisne kulture. Tijekom svog angažmana u polju nezavisne kulture primarno se fokusirala na pitanje njenog dokumentiranja te uspostavljanje održivih modela suradnje i razmjene znanja između udruga na nezavisnoj sceni. Zanimaju je kulturne politike, kulturna produkcija i urbana kultura mladih, kao i aktivizam mladih. Vodi književne tribine, svira bubnjeve i obitava u malom anarhofeminističkom vege kolektivu na Trešnjevci.
 
   
   
Ria Bilić, ČLANICA
 
Rođena 1987. u Slavonskom Brodu iako za sebe zna reći da ne može biti lokal-patriotkinja ni da želi jer je život provela na relaciji Sl.Brod - Rijeka - München - Umag - Pazin - Zagreb - Budimpešta. Magistra politologije koja trenutno radi u Institutu za razvoj obrazovanja kao voditeljica projekata. Zanimaju je obrazovne politike (posebice visokog obrazovanja), politike za mlade, rad s mladima na neformalno-obrazovnim projektima, političko-teorijska analiza filmova/stripove/pop-kulture, mogućnosti poticanja političke participacije kroz IT inovacije te odnosi u exYU regiji. U slobodno vrijeme fanatično prati HR političku scenu, piše projekte poznanicima/po kućama, sadi biljke (da se oporavi od prethodno dvoje), igra društvene igre, slobodno se penje, peče kolače i putuje kadgod-gdjegod može.
   
   
Gabrijela Martić, ČLANICA
 
Rođena u Zagrebu 1993. godine gdje živi i djeluje do danas. Već u samim počecima srednjoškolskih dana u II. gimnaziji se pridružuje debatnom klubu Bušmani te je do završetka srednje škole u Hrvatskom debatnom društvu. Premda prvenstveno nije imala dugoročne planove za volontiranje i rad u civilnom društvu, „ mijenja ploču“ i već po upisu na studij povijesti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu počinje voditi debatni klub koji postaje najbrojniji u RH, a čijeg je i sama bila član te aktivno volontirati u Hrvatskom debatnom društvu kao edukatorica od 2012. Bez puno promišljanja nastavlja se aktivno baviti radom s mladima, suradnjom sa raznim udrugama, s posebnim naglaskom na povezivanje formalnog i neformalnog obrazovanja te decentralizaciju. Vjeruje da je kultura dijaloga jako bitna te se trudi povezati svoj rad u Hrvatskom debatnom društvu i studij povijesti. Rad u Mreži mladih Hrvatske ju je zainteresirao kroz suradnju i težnju za stalnim poboljšanjem položaja mladih za koji smatra da će biti što bolji kroz suradnje i povezivanje naočigled nepovezanih sektora. U Mreži će se nastaviti baviti radom s mladima. Posebno ju zanima razvoj sposobnosti kritičkog razmišljanja i rad u timu kod mladih za koju vjeruje da je preduvjet za bolje društvo. Često bez puno promišljanja pokušava promijeniti svijet na bolje kao zagriženi altruist, kad god joj se ukaže prilika. 
   
   

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: