• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.05.2016.

Biciklom na posao - život je prekratak za gužve!


Pozivamo vas da se u razdoblju od 9. svibnja do 2. lipnja aktivno uključiite i sudjelujete u prvoj nacionalnoj kampanji poticanja održivog prometovanja na području Hrvatske. Moto kampanje je "Život je prekratak za gužve", a cilj je pokazati kako se korištenjem ovog ekološkog sredstva u dolasku na posao može štedjeti i vrijeme i novac.

Kampanja se provodi drugu godinu zaredom, ali prvi puta na području cijele Hrvatske. Cilj je potaknuti organizacije, tvrtke i njihove zaposlenike iz cijele Hrvatske na odabir bicikla kao bržeg, jeftinijeg i ekološki odgovornijeg sredstva za putovanje na posao.

Prošle je godine samo u Zagrebu u kampanji sudjelovalo 425 organizacija i njihovih 4.135 zaposlenika, s ukupno 578.815 prijeđenih kilometara u 42.379 zabilježenih vožnji biciklom.

Tvrtke i organizacije s najvećim udjelom biciklista među zaposlenicima dobit će nagrade mnogobrojnih sponzora te posebno priznanje Sindikata biciklista za društvenu odgovornost.

Za sudjelovanje u kampanji dovoljno je registrirati se na stranici www.biciklomnaposao.hr i upisati svoje odvožene kilometre.
Podijeli zanimljivost sa društvom: