• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

01.02.2016.

Ciklus obuka za savjete mladih


Udruga gradova, u suradnji sa Zakladom Friedrich Ebert i Hrvatskom zajednicom županija, nastavlja s organiziranjem niza obuka savjeta mladih na razini županija.

Termini unutar novog ciklusa obuka županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih:

 • 6. veljače – Međimurska županija (za Županijski i gradske savjete u Čakovcu, Murskom Središću i Prelogu te međimurskim općinama)
 • 20. veljače – Grad Jastrebarsko (za Gradski savjet Jastrebarskog)
 • 27. veljače – Šibensko-kninska županija (za Županijski i gradske savjete u Šibeniku, Vodicama, Kninu, Drnišu i Skradinu te za općinske savjete)
 • 12. ožujka – Osječko-baranjska županija (za Županijski i gradske savjete Osijeka, Belišća, Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Našica i Valpova te za općinske savjete mladih s područja Osječko-baranjske županije)
 • 26. ožujka – Požeško-slavonska županija (za Županijski i gradske savjete Požege, Lipika, Pakraca, Pleternice i Kutjeva te za općinske savjete mladih s područja Požeško-slavonske županije.


Uz predsjednike i članove savjeta mladih, na obuci su dobrodošli i predstavnici udruga mladih i udruga za mlade kao i svi službenici županijskih, gradskih i općinskih uprava u čijem je djelokrugu “problematika” mladih osoba. Također, dobrodošli su i lokalni dužnosnici od kojih, barem do sada, niti jedan nije požalio zbog dolaska na obuku i druženje s mladima.

Više informacija saznajte ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: