• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.05.2016.

Dani otvorenih vrata udruga 2016 (DOVU 2016.)


Dani otvorenih vrata prilika su da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Udruge širom Hrvatske otvorit će od 23. do 25. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti.

Tema ovogodišnjih Dana otvorenih vrata udruga je „Uloga udruga u društveno-ekonomskom rastu i demokratskom razvoju“  te se ovim putem pozivaju sve udruge da sudjeluju u manifestaciju DOVU 2016, pri čemu sami mogu odabrati način predstavljanja svoga rada organizirajući radionice, izložbe, skupove, promidžbene aktivnosti i slično.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga u 2016. godini udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo gdje će, uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2016. Udruge svoja događanja mogu prijavljivati do početka same manifestacije, a za udruge koje se prijave do 15. svibnja bit će osigurani promotivni materijali kao i prethodnih godina.

Više informacija o cjelokupnom događanju možete saznati ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: