• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

12.09.2016.

Društvene inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnog društva i promociji filantropije


Poziv za društvene inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnoga društva i promociji filantropije u lokalnoj zajednici (u daljnjem tekstu poziv) raspisan je od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji sa Udrugom za razvoj civilnog društva SMART.  

 

Cilj navedenog projekta je promoviranje filantropije i poticanje razvoja korporativne filantropije i multisektorskog pristupa te razvoja kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva za doprinos filantropiji u lokalnim zajednicama.

 

Putem ovog linka možete pristupiti glasovanju te saznati više informacija o projektu. Dodjelit će se po 2 potpore za Istarsku i 2 za Primorsko-goransku županiju sukladno najvećem ostvarenom broju glasova.
Podijeli zanimljivost sa društvom: