• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

12.09.2016.

Edukacijski program Svijet umjetnosti – Kulturpunktova novinarska školica


Kako bi doprinijeli usavršavanju autora/ica u području novinarstva, posebice onih koji prate kulturu, KURZIV – Platforma za pitanja kulture, medija i društva, nakladnik portala Kulturpunkt.hr, organizira edukacijski program pod nazivom Svijet umjetnosti – Kulturpunktova novinarska školica.

 

Program Školice kroz seriju predavanja usredotočuje se na suvremene vizualne i izvedbene umjetničke prakse, kulturne politike i okvir unutar kojeg se te prakse razvijaju te medijske politike i medijsku pismenost. U radioničkom segmentu program je usmjeren na upoznavanje i usvajanje vještina u pisanim i zvučnim formama novinarskog izražavanja.

 

Pored radionica i predavanja, važan segment programa čini praktični rad uz izravnu mentorsku podršku te objavljivanje članaka na portalu Kulturpunkt.hr i portalima partnerskih organizacija. 

 

Prijave su otvorene do 19. rujna 2016. godine.

 

Više informacija o procesu prijave i programu možete saznati ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: