• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.05.2016.

Hrvatska volontira 2016.


Hrvatska mreža volonterskih centara već šestu godinu zaredom organizira veliku manifestaciju "HRVATSKA VOLONTIRA" kojom nastoji potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Prošlogodišnja manifestacije je u šest dana održavanja okupila 3.196 volontera koji su kroz 237 volonterskih akcija na području cijele Hrvatske uložili ukupno 13.751 sat svoga vremena.

„HRVATSKA VOLONTIRA“ ove će se godine održati od 16. do 21. svibnja 2016. s dodatnim ciljem povezivanja djelatnika poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora.

Na sudjelovanje u manifestaciji pozvane su sve organizacije civilnog društva da organiziraju volonterske aktivnosti u koje mogu uključiti što veći broj građana, a koje će „krojiti po potrebama“ zajednica u kojima djeluju. Također, pozvane su i sve tvrtke s području RH da se uključe u neke od brojnih volonterskih akcija koje će se tim povodom održati.  Popis svih prijavljenih aktivnosti nalazit će se na službenim mrežnim stranicama manifestacije: www.hrvatska.volontira.vcz.hr

Priopćenje za medije i više informacija možete preuzeti ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: