• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

31.05.2016.

Međunarodni volonterski kamp na Golom otoku


Volonterski centar Zagreb, Udruga Goli otok "Ante Zemljar" i Dokumenta pozivaju sve zainteresirane volontere da se pridruže povijesnom i kulturološkom međunarodnom kampu "Pejsaž sjećanja" koji će se ovo ljeto održati na otoku Rabu i Golom otoku (17.6.-3.7.).

 

Jedan od ciljeva kampa je oživiti sjećanje na političku situaciju Golog otoka, kao i potaknuti lokalnu zajednicu na aktivno sudjelovanje te poticanje promjena. Volonteri će pomoći u uređenju perivoja na Golom otoku, uklanjati smeće, obrezivati staro drveće, čistiti i uređivaiti krajolik.

Uz fizičke poslove za volontere će biti organiziran niz edukativnih radionica i izlet. U sklopu kampa, na otoku Rabu, održava se i trodnevna ljetna škola na temu "Kultura sjećanja u suvremenoj Europi" na kojoj će izlagati povjesničari, umjetnici, kustosi i mnogi drugi stručnjaci iz brojnih zemalja regije i Europe.

 

Više informacija možete saznati ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: