• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

22.10.2015.

Mladi i poduzetni - edukativni treninzi i kreativne radionice za nezaposlene mlade


Udruga Iskra – CES provodi projekt „Mladi i poduzetni“ u sklopu kojeg organiziramo edukativne treninge i kreativne radionice za nezaposlene mlade osobe u dobi do 30 godina.

Aktivnosti u kojima možete (besplatno) sudjelovati su kreativne radionice koje će se održati u studenom 2015. godine te edukativni treninzi koji će se održati u siječnju i veljači 2016. godine.

Na kreativnim radionicama imat ćete priliku potaknuti i izraziti svoju kreativnost kroz izradu različitih ukrasnih i uporabnih predmeta, naučiti ponešto o kreativnim tehnikama izrade predmeta, upoznati druge mlade ljude i družiti se. Edukativni treninzi će vam pružiti osnovna znanja o socijalnom poduzetništvu,  mogućnostima udruživanja, samozapošljavanja, metodama razrade poslovnih ideja i izrade poslovnog plana, pisanja životopisa te vlastite prezentacije poslodavcima.

Za sudjelovanje na radionicma možete se prijaviti ispunjavanjem prijavnice na ovoj poveznici.

Broj mjesta je ograničen tako da požurite s prijavom! Prednost će imati mlade nezaposlene osobe, a rok za prijavu je 04. studenog. 2015.

Za više informacija slobodno se javite na e-mail info@iskra-ces.hr ili na mob +385 98 322-289

Poziv i program

 

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: