• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

10.11.2015.

Natječaj za 2. ciklus studentskog programa Akademije za politički razvoj


Akademija za politički razvoj (APR) poziva zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave za sudjelovanje u 2. ciklusu studentskog programa Akademije za politički razvoj (“Studentski APR“) koji će se odvijati u Zagrebu tijekom 2015. i 2016. godine.

Program „Studentski APR“ sastoji se od predavanja i rasprava na kojima će sudjelovati priznati predavači i stručnjaci iz različitih sektora. Najboljim polaznicima bit će osigurane i prakse u uredima hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu. Sudjelovanje u programu je u potpunosti besplatno.

Prijaviti se mogu studenti sa svih studijskih programa na visokim učilištima u Hrvatskoj (neovisno o studijskom području), kao i diplomandi koji su svoj studij završili tijekom protekle tri akademske godine (od rujna 2012. nadalje). Prijaviti se mogu i redovni i izvanredni studenti, zaključno do 29 godina starosti.

Selekcijski odbor Akademije za politički razvoj odabrat će do najviše 40 polaznika koji će sudjelovati na pet obrazovnih modula u Zagrebu. Teme koje će se obrađivati na modulima su sljedeće: „Politička participacija mladih i kriza liberalne demokracije“, „Politička ekonomija i javne politike“, „Hrvatska i Europska Unija“, „Javno komuniciranje i mediji“ i „Startup svijet“. Moduli će se provoditi od prosinca 2015. do svibnja 2016., a točni datumi održavanja će biti poznati po okončanju selekcijskog postupka. Polaznici su obvezni sudjelovati na najmanje četiri od pet modula. Po završetku programa uspješnim polaznicima bit će uručene diplome te će biti uključeni u studentsku alumni mrežu Akademije za politički razvoj.

Za sudjelovanje u studentskom programu Akademije za politički razvoj potrebno je poslati životopis u kojem se obvezno mora navesti prosjek ocjena stečenih tijekom studiranja, te pismo motivacije (do 350 riječi). Prijave se šalju na e-mail adresu: studentski_apr@politicka-akademija.org

Krajnji rok za prijavu je 15. studenoga 2015. do 24 h.

Web stranica Akademije za politički razvoj
Podijeli zanimljivost sa društvom: