• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.07.2016.

Natječaj za dodjelu stipendije “Hrvatska može bolje: obitelj i obrazovanje idu zajedno”


Inicijativa Hrvatska može bolje raspisuje natječaj za dodjelu jedne stipendije studentu ili studentici, roditelju malog djeteta.

Tijekom procesa organizacije prosvjeda podrške obrazovnoj reformi, građani su donirali sredstva putem crowdfunding platforme Indiegogo s ciljem podrške organizaciji prosvjeda te je od prikupljene svote ostalo 12.000 kn. Inicijativa Hrvatska može bolje tim sredstvima želi pomoći roditeljima s malom djecom, koji su, usprkos okolnostima, nastavili školovanje i prepoznali njegovu važnost, kao i skrenuti pozornost na važnost socijalne dimenzije obrazovne politike.

Inicijativa Hrvatska može bolje dodijelit će jednu stipendiju u iznosu od 1.200,00 kn mjesečno tijekom 10 mjeseci akademske godine 2016./2017. (počevši s listopadom 2016. godine).

Na natječaj se mogu prijaviti roditelji do navršene 27. godine života, redovni studenti na javnom učilištu u Republici Hrvatskoj, koji ne primaju drugu stipendiju iz bilo kojeg tuzemnog ili inozemnog izvora. Stipendija će se dodijeliti na temelju prosjeka ocjena zadnje dvije godine u odnosu na prosjek studija.

Dodatni bodovi mogu se ostvariti studira li student/ica izvan mjesta prebivališta, ako je aktivan/na u zajednici te ukoliko joj/mu je partner/ica student.

Više informacija o natječaju te uvjetima prijave možete saznati ovdje.

Rok za prijave otvoren je do 20. srpnja 2016. godine.

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: