• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

05.04.2016.

Novi podaci o kvaliteti studentskog života u Hrvatskoj - predstavljanje rezultata istraživanja EUROSTUDENT


Nacionalno izvješće EUROSTUDENT za Hrvatsku bit će predstavljeno javnosti 14. travnja 2016. u 10h Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta RH (Donje Svetice 38, Dvorana I u prizemlju). Izvješće će predstaviti ministar Predrag Šustar i autori izvješća. Nositelj nacionalnog istraživanja EUROSTUDENT za Hrvatsku je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH (MZOS), a Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je izradio izvješće.

Istraživanje EUROSTUDENT provodi se u 30 od 47 zemalja Europskog prostora visokog obrazovanja s ciljem prikupljanja usporedivih podataka o socijalnoj dimenziji visokog obrazovanja u članicama Bolonjskog procesa. Obrazovne politike moraju proizaći iz prikupljenih podataka i ustanovljenih potreba pa je stoga istraživanje EUROSTUDENT glavni mehanizam kojim se prati unapređivanje socijalne dimenzije visokog obrazovanja među članicama Bolonjskog procesa.

Više informacija saznajte ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: