• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.09.2016.

Otvoren natječaj za "start-up" projekte u području kulture!


Objavljen je drugi po redu javni poziv za prijave u "Ecapital Culture Adriatic Start Up School", školu namijenjenu mladim ljudima iz zemalja jadransko - jonskog područja, koja ima za cilj unaprjeđenje kulturno-povijesne baštine regije kroz razvoj inovativnih "start¬-up" inicijativa.

Projekt omogućava mladima da koristeći svoje vještine i kreativnost realiziraju poslovne ideje u području kulture i povežu se s kolegama iz drugih zemalja.

Polaznici škole će pohađati predavanja, sudjelovati na radionicama i analizirati studije slučaja i istraživanja iz područja razvoja i realizacije poslovnog plana, unaprjeđenja tehnika za "start-up" projekte, kao i planiranja i pokretanja "start-up" inicijativa.

 

Rok prijave - 15. rujna 22016. 

 

Više informacija saznajte ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: