• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

15.07.2016.

Otvorene prijave za razmjenu mladih u Sloveniji


Agencija lokalne demokracije Sisak poziva mlade s područja Siska i bliže okolice na sudjelovanje u razmjeni mladih pod nazivom “Volunteering saves lives” koja će se održati u Črnomlju (Slovenija) od 22. do 30. kolovoza 2016. godine.

Razmjena mladih će okupiti 36 mladih u dobi 18-30 godina iz Slovenije, Hrvatske, Poljske, Rumunjske, Mađarske i Španjolske, koji će se upoznati s važnosti volontiranja u postizanju društvenih i osobnih promjena.

Traže se sudionici koji žele naučiti više o volontiranju i kako naučeno mogu primijeniti u svojoj zajednici, otvoreni su prema novim idejama, različitim ljudima i kulturama te koji nužno nemaju prijašnjeg iskustva s temom razmjene. Tijekom razmjene predviđen je i izlet u Ljubljanu gdje će se sudionici imati priliku upoznati s migrantima.

Domaćin razmjene mladih je Centar za mlade BIT iz Črnomlja koji osigurava smještaj, ishranu, radni materijal te putne troškove u visini do 20,00 eura po osobi.

Više informacija o postupku prijave i odabiru kandidata/kinja saznajte ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: