• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

20.10.2016.

Otvorene prijave za Zagreb International Model United Nations


Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode objavljuje otvaranje prijava za Zagreb International Model United Nations (28.11.-1.12.2016.) u organizaciji članova Model UN kluba.

 

Zagreb International Model United Nations (ZAGiMUN) – zajednička odgovornost je međunarodna konferencija o održivom razvoju namijenjena studentima i mladim profesionalcima zainteresiranima za globalna pitanja i međunarodne odnose. Program konferencije sastoji se od simulacije rada institucija Ujedinjenih naroda, panela o klimatskim promjenama i UN-ovim ciljevima održivog razvoja te svakodnevnih aktivnosti putem kojih se promiče odgovorno življenje i rad u zajednici. Putem Model United Nations konferencija studenti i mladi profesionalci mogu se upoznati sa sustavom Ujedinjenih naroda, raditi na razvijanju govorničkih i pregovaračkih vještina, poštivanju različitosti i međukulturalnoj razmjeni kroz višednevno druženje sudionika.

 

Sudionici imaju priliku sudjelovati u simulaciji donošenja odluka jedne od tri ponuđene institucije: Vijeće sigurnosti, Međunarodni sud i Vijeće za ljudska prava Ujedinjenih naroda.

 

Prijave su otvorene do nedjelje, 23. listopada 2016. godine na službenoj stranici konferencije.

 

Za više informacija o aktivnostima pratite nas na društvenim mrežama.

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: