• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

12.09.2016.

Poziv – Osnovni trening iz izgradnje mira


Centar za nenasilnu akciju (CNA) Sarajevo/Beograd poziva sve zainteresirane da se prijave za "Osnovni trening iz izgradnje mira" koji će se održati od 14. do 24. listopada 2016. godine u Ulcinju u Crnoj Gori. 

 

Trening iz izgradnje mira je vid mirovnog obrazovanja koji CNA održava već skoro 20 godina, radeći sa ljudima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Kosova, Makedonije i Crne Gore i potičući na taj način prekograničnu suradnju i izgradnju povjerenja u regiji.

 

Učešćem na treningu dobijate priliku da naučite prepoznavati ključne političke i društvene probleme u vašem društvu, te ideje i inspiraciju kako da se aktivno uključite u njihovo rješavanje. Teme koje se najčešće obrađuju na treningu su: nasilje, razumijevanje sukoba, suočavanje sa prošlošću, izgradnja mira, nenasilna akcija, kreativna razrada konflikta, uloge spolova u društvu, identitet i nacionalni identitet, različitosti, diskriminacija itd.

 

 

Rok za prijave otvoren je do 19. rujna 2016. godine.

 

Više informacija o procesu prijave i programu možete saznati ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: