• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.09.2016.

Poziv na dvodnevni trening – boot camp - za mlade


U suradnji s organizacijom European Citizen Action Service (ECAS) iz Belgije te partnerima iz Europe (Belgije, Bugarske, Mađarske, Velike Britanije i Islanda) GONG provodi projekt Digital Ecosystem for e-Participation Linking Youth (DEEP-Linking Youth) o digitalnoj demokraciji. Projekt uključuje istraživanje i izradu platforme i digitalnih sadržaja za praćenje te poticanje rasprave o budućnosti studentske mobilnosti i Erasmus + programa.


Trening u sklopu projekta okupit će u Zadru 40-ak mladih do 30 godina i međunarodnu grupu trenera, a bavit će se temom digitalne demokracije s fokusom na slušanje glasa mladih o mobilnosti i budućnosti Erasmus+ programa. Trening će se održati na internacionalnom engleskom jeziku (uz sažetke na hrvatskom jeziku i osiguran prijevod po potrebi).


Teme boot campa – treninga:

 • Digitalna demokracija i mladi – on line angažman mladih, njihova digitalna pismenost i načini na koje koriste Internet, te problemi i neprihvatljiv govor u digitalnom prostoru
 • Oblici građanske i političke participacije mladih
 • Mobilnost mladih
 • Erasmus+ programi
 •  

Prijave su otvorene do 12. rujna 2016. godine. Više informacija o prijavama i programu treninga možete saznati ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: