• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

12.02.2016.

Poziv na konferenciju "Zajedno možemo više - društvene inovacije u fokusu"


Ambidekster klub vas poziva na konferenciju pod nazivom "Zajedno možemo više - pojedinac u fokusu". Projekt je usmjeren na jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga, kao i na osnaživanje stručnih kompetencija djelatnika iz sustava socijalne skrbi u tri lokalne zajednice: u Zagrebu, Karlovcu i Gospiću.

Konferencija će se održati 25. veljače u 13 sati u Hotelu Dubrovnik (Dvorana Ban Jelačić), Gajeva ulica 1, Zagreb. Na njoj će se predstaviti rezultati projekta koji uključuju i inovativne socijalne usluge, društvene inovacije te organizaciju društvenih zajednica u pružanju integriranih socijalnih usluga. Nakon konferencije predviđen je domjenak i neformalno druženje. Više o konferenciji potražite ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: