• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.07.2016.

Poziv na podršku crowdfunding kampanji RADIM MLIJEKO


Pozivamo vas da podržite kampanju RADIM MLIJEKO koju provodi obiteljska zadružna mljekara BIZ iz Požege, uz podršku Zadruge za etično financiranje i zaklade Solidarna. Kampanja će trajati od 23.6. do 15.7., a u tom vremenu će se akcijom kupnje mlijeka nastojati prikupiti 150 000 kn s kojima će mljekara obnoviti dio svoje proizvodnje i time pomoći opstanak više od stotinjak obitelji i kooperanata iz tog kraja s kojima već godinama surađuje.

Kampanja Radim mlijeko je crowdfunding kampanja podrške malim proizvođačima mlijeka iz požeškog kraja – o čijem opstanku i razvoju  ovisi 100 obitelji - kroz doniranje prirodnog i zdravog domaćeg mlijeka socijalnim programima s područja grada Zagreba.

Pozivamo građane i pravne osobe da svojim donacijama istodobno podrže  razvitak obiteljsko-zadružne mljekare BIZ d.o.o., kao i da podrže devet socijalnih programa na području Grada Zagreba time što će kupiti mlijeko i tako osigurati dnevnu dostavu visokokvalitetnog domaćeg mlijeka mljekare BIZ d.o.o. svakome od programa uključenih u kampanju:

·         Centru za rehabilitaciju Zagreb (Mamutica),
·         Domu za djecu i odrasle žrtve obiteljskog nasilja „Duga Zagreb“
·         Udruzi za autizam, Zagreb
·         Socijalnom dućanu Crvenoga križa
·         Udruzi za promicanje inkluzije
·         Franjevačkoj pučkoj kuhinji na Kaptolu
·         Pučkoj kuhinji Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog
·         Ustanovi Dobri dom Grada Zagreba
·         Dnevnom boravku za beskućnike Zagreba (socijalni program Doma nade)

Kampanju možete podržati kupnjom mlijeka na www.zef.hr/radimmlijeko, a sve novosti i najave događanja možete pratiti na našoj Facebook stranici
Podijeli zanimljivost sa društvom: