• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

19.09.2016.

Poziv na sudjelovanje u istraživanju o informacijskim potrebama LGBTIQ zajednice u Hrvatskoj


Pozivaju se svi zainteresirani/e na sudjelovanje u istraživanju o informacijskim potrebama LGBTIQ zajednice u Hrvatskoj. U okviru umjetničko istraživačkog projekta "Nesigurne intervencije : LGBTIQ korisnici u narodnim knjižnicama" provodi se istraživanje kojim se želi prikupiti podatke o potrebama, stavovima i iskustvima LGBTIQ zajednice prema hrvatskim narodnim, tj. gradskim knjižnicama. Pored toga, jedan od ciljeva projekta i je i podizanje svijesti o važnosti prepoznavanja prava na informacije i zaštitu privatnosti LGBTIQ zajednice.

 

Ovo je prvo istraživanje ove vrste koje se provodi u Republici Hrvatskoj. Nositelj projekta je Galerija Prozori, Knjižnica S.S. Kranjčevića, Knjižnice grada Zagreba u suradnji s udrugama Domino i Centar za ženske studije iz Zagreba te Katedrom za bibliotekarstvo Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Projekt podržava Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

 

Ispunjavanje upitnika je u cijelosti anonimno, a pristup podacima imat će samo istraživački tim.

Upitnik sadržava 20-tak pitanja, a ispunjavanje upitnika traje manje od 10 minuta.

Vaš doprinos nam je izrazito značajan te Vas stoga molimo da upitnik ispunite u cijelosti.

 


Upitniku mozete pristupiti ovdje. Upitnik je otvoren za ispunjavanje do 1. studenog 2016. godine.
Podijeli zanimljivost sa društvom: