• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

23.11.2016.

Poziv na uključenje u projekt Slagalica - Case study natjecanje za srednjoškolce


Slagalica - Složi svoje rješenje, projekt je u organizaciji portala srednja.hr s kojim se spajaju inovativne tvrtke i kreativni srednjoškolci/ke iz Hrvatske. Tvrtke partneri zadaju zadatak (Slagalica) za koji učenici moraju ponuditi svoje rješenje. Tvrtka partner tri najbolja projekta poziva u Zagreb na veliko finale 19. prosinca, a na samom finalu odabire se konačan redoslijed najbolje plasiranih projekata. Svaki tim može imati od minimalno jednog do maksimalno tri učenika/ca kao članove, ovisno o svakoj Slagalici pojedinačno. Također, timovi mogu, ako to žele, imati pridruženog mentora koji moraju biti srednjoškolski profesor/ica. U timovima se mogu spojiti učenici iz različitih škola.


Za prva tri projekta osigurane su novčane nagrade u vrijednosti 3.500 kuna ili nagrade u jednakoj protuvrijednosti. Profesori koji će sa svojim timovima biti među tri najbolja projekta dobivaju nagradu isključivo u financijskom obliku u vrijednosti od 1.000 kuna. Sve novosti i zadatke iz Slagalice možete pratiti na srednja.hr/Slagalica ili na Facebook pageu Slagalica

 

POZIV (.pdf)

POZIV (.docx)
Podijeli zanimljivost sa društvom: