• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

05.04.2016.

Poziv organizacijama: Osvojite besplatno IT rješenje


Ukoliko ste organizacija koja djeluje u nevladinom sektoru, prijavite se na natječaj u sklopu projekta Generation 0101 i osigurajte moderno, kreativno i korisno IT rješenje za vašu organizaciju.

Mlade i kreativne osobe iz Cipra, Hrvatske, Italije, Latvije, Litve i Turske, nakon nekoliko mjeseci edukacije u raznim IT područjima, testirat će svoja znanja i vještine stvarajući rješenja za organizacije koje doprinose njihovim lokalnim zajednicama. Područja u kojim su stjecali znanja su sljedeća: e-novinarstvo, razvoj mobilnih aplikacija, video produkcija, web dizajn, alati za online suradnju, programiranje računalnih igrica i community web radio.

Stoga, ukoliko imate potrebu za primjerice, razvojem mobilne aplikacije, Internet stranice, stvaranjem promotivnog videa, promotivne kampanje ili nečeg što može nastati kombinacijom znanja iz navedenih sedam IT područja, prijavite svoju organizaciju na natječaj koji je otvoren do 30. travnja 2016.

Više informacija možete saznati ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: