• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

04.03.2016.

Proljetna škola poduzetnosti za mlade iz Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije!


Forum za slobodu odgoja, četvrtu godinu zaredom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi program "Proljetna škola poduzetnosti" kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. Dosad je kroz Proljetnu školu prošlo 58 mladih, motiviranih ljudi, od kojih se većina zaposlila ili pokrenula vlastite poslove.

Projekt se sastoji od petodnevnog treninga za nezaposlene mlade s područja Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije koji će se održati u sredinom travnja 2016. godine. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, komunikacijskih vještina, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Rok za prijavu je do 31. ožujka 2016. godine u 23.59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na jperak@fso.hr.

Poziv na Proljetnu školu poduzetnosti te detaljnije informacije, mladi/e mogu pronaći na mrežnim stranicama Foruma za slobodu odgoja. 
Podijeli zanimljivost sa društvom: