• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

23.10.2015.

Prvi World Education Fair u Hrvatskoj


 U subotu 24. i nedjelju 25. listopada 2015. u Kristalnoj dvorani Hotela Westin, Izidora Kršnjavog 1, Zagreb održava se 1. World Education Fair u Hrvatskoj.

 • Predstavnici vodećih europskih sveučilišta i elitnih srednjih škola iz Velike Britanije, Švicarske, Danske, Nizozemske, Portugala i Švedske bit će na raspolaganju studentima, srednjoškolcima i njihovim obiteljima za besplatne savjete o mogućnostima srednjoškolskog i visokoškolskog obrazovanja te tečajeva jezika u inozemstvu.
 • Svi posjetitelji dobit će besplatno najveći i najobuhvatniji katalog za visoko obrazovanje u inozemstvu na hrvatskom.
 • Ulaz na sajam je besplatan, a za svaku pojedinu instituciju osigurani su prevoditelji za engleski jezik.
 • World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i prijavi se na svoje sveučilište u inozemstvu.Podijeli zanimljivost sa društvom: