• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

21.10.2016.

Sredstva Europskog socijalnog fonda namijenjena poticanju darovitih i visokomotiviranih učenika


U okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom " Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini".

 

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, osnovne ili srednje škole.

 

Informativne radionice će se održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, a namijenjene su potencijalnim prijaviteljima i partnerima u okviru ovog Poziva. Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir projekata.

 

Više informacija saznajte ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: