• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.05.2016.

UNESCO-ova nagrada za uporabu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju


Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture proslijedilo je Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta obavijest s pozivnim pismom gđe Irine Bokove, glavne ravnateljice UNESCO-a, vezano za dodjeljivanje UNESCO-ove nagrade za uporabu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju „Kralj Hamad Bin Isa Al-Khalifa“ u 2016. godini. Nagradu sponzorira Kraljevina Bahrein, a ustanovljena je 2005. godine kako bi nagradila inovacije u nastavi i učenju koje koriste tehnologiju radi poboljšanja obrazovnih ishoda.

Tema ovogodišnje nagrade je uporaba informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju za skupine u nepovoljnom položaju. Nagrađeni bi projekt također trebao promicati vrijednosti i stavove Obrazovanja 2030 i Programa održivog razvoja.

Rezultati će biti objavljeni početkom 2017. godine, a dvoje dobitnika nagrade će biti nagrađeni novčanom nagradom od 25.000,00 USD i diplomom.

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima ovog poziva moraju dostaviti svoje prijedloge Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta do 5. rujna 2016. godine s cjelokupnom dokumentacijom, kako bismo ih proslijedili uredu Hrvatskog povjerenstva za UNESCO.

Pozivnom pismu i ostalim informacijama možete pristupiti ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: