• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

08.04.2016.

Upitnik o životu mladih u ruralnim sredinama


U okviru Platforme za ruralni razvoj Jugoistočne Europe, koja se bavi povezivanjem i suradnjom između organizacija zaduženih za ruralni razvoj ovog dijela Europe, izrađen je projektni upitnik temeljem kojeg će se doći do podataka o životu mladih u ruralnim sredinama.

Platforma se bavi i razmjenom ideja, informacija i iskustava kao i zagovaranjem interesa i jačanjem kapaciteta ruralnih aktera za poboljšanje uvjeta razvoja ruralnih područja i poboljšanje kvalitete života u ovim sredinama. Projektni upitnik izrađen je sa svrhom akcijskog istraživanja i pomoću njega Platforma nastoji ispitati na koji način mladi vide kvalitetu te općenito način života u ruralnim sredinama zemalja Jugoistočne Europe.

Upitnik
Podijeli zanimljivost sa društvom: