• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

14.12.2017.

Živjeti različitosti - obrazovanje za društvenu pravdu


Edukaciju "Živjeti različitosti - obrazovanje za društvenu pravdu" provodi POU Korak po korak a namijenjena je članovima različitih udruga i klubova, uključujući mlade iz političkih stranaka, vijeća nacionalnih manjina, te Savjeta mladih Grada Zagreba, kao buduće donosioce odluka. 

Cilj edukacije je pružanje podrške i osnaživanja mladih u razvijanju kompetencija koje će im pomoći da postanu aktivni građani koji doprinose zajednici i društvu u cjelini, uz puno poštovanje ljudskih prava te razumijevanje i uvažavanje razlika sustava vrijednosti različitih vjerskih, etničkih i klasnih grupa.

 

Ukoliko ste zainteresirani prijavite se na edukaciju do 27.12.2017. putem linka za prijavu. a više o samoj edukaciji i drugim projektima POU Korak po korak nađite na njihovim stranicama.
Podijeli zanimljivost sa društvom: