• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Status: M

Zagreb  →  http://www.status-m.hr/


Udrugu čine članovi i članice različitih profila: liječnik, informatičar, sociologinja, muzičar, povjesničarka, studentica medicine, psiholog, profesor povijesti i sociologije, pedagog, anglist, politologinja, pravnik… Udruga broji 29 članova i članica, te nekoliko desetaka volontera i volonterki.
 
Status: M je organizacija koja se bavi stvaranjem, provedbom i vrednovanjem odgojno-obrazovnih aktivnosti za mlade, zagovaranjem za prava mladih, provedbom istraživanja o mladima i informiranjem i zagovaranjem s ciljem unaprjeđenja kako njihovog statusa, tako i javnih politika i praksi.
 
Pružamo mladima potrebne životne vještine i znanja u nastojanju da izgrade sebe i stvore okolinu koja je nenasilna, inkluzivna i rodno ravnopravna.

Organizacija mladih Status: M
Hrvatskog proljeća 28
10040 Zagreb, CroatiaPodijeli zanimljivost sa društvom: