• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

02.02.2014.

Centri za mlade kao nositelji rada s mladima - prakse u Hrvatskoj i Kosovu


Mreža mladih Hrvatske je od 20. do 22. prosinca ugostila dvadeset predstavnika/ca centara za mlade iz Kosova. Studijski posjet organiziran je u okviru projekta "Kosovo Youth Development" kosovskoga ministarstva za mlade.
 
Cilj studijskog posjeta bio unaprijediti politike za mlade kroz razmijenu prakse rada s mladima, osobito u okviru centara za mlade. Tijekom posjeta, gosti iz Kosova susreli su se s predstavnicima Mreže, ali i nekolicine drugih organizacije mladih te institucija (Centar za mlade Zaprešić, Info centar za mlade Zagreb, Centar za mlade Grabrik, Klub studenata na Fakultetu političkih znanosti, POGON - Centar za mlade i nezavisnu kulturu Zagreb, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Agancija za mobilnost i programe EU...).
 
Rad s mladima u okviru centara za mlade jako je razvijen u Kosovu. Nedavno je osnovana kosovska mreža centara za mlade koja broji preko 60 članica. Ovaj studijski posjet pružio je priliku za uspostavljanje kontakata i suradnje između organizacija iz Hrvatske i Kosova te za međusobno učenje i razmjenu.Podijeli zanimljivost sa društvom: