• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

12.05.2014.

Debatiraj s kandidatima/kinjama za EU parlament!


Mreža mladih Hrvatske i Liga mladih birača organiziraju debatu s predstavnicama i predstavnicima kandidacijskih lista za izbore za Europski parlament. Cilj debate je upoznati javnosti, a osobito mlade, o programskim odrednicama kandidacijskih lista po pitanjima koja su važna mladima. Želimo izravno čuti kandidatkinje i kandidate o tome što će, u slučaju njihova izbora u Parlament, zagovarati u područjima zapošljavanja i obrazovanja, socijalne politike i sudjelovanja mladih. Također želimo više saznati o njihovoj viziji budućnosti Europe te zašto bi ih mlade biračice i birači u tome trebali podržati.    
 
Debata će se održati 16. svibnja 2014. u Hypo Centru (Slavnoska avenija 6, Zagreb) s početkom u 12h. Predviđeno trajanje događanja je dva sata. Radit će se o moderiranoj raspravi s blic pitanjima i odgovorima ispred publike koju će sačinjavati mladi i mediji.
 
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da podrže Ligu mladih birača svojim dolaskom na debatu. Također sve potičemo da se aktivno uključe kroz postavljanje pitanja iz publike. Ovo je vaša prilike da se izravno informirate o političkim programima lista, ali i da otvorite dijalog s donositeljicama i donositeljima odluka o pitanjima koja su vama važna. 
 
Cijenili bismo ukoliko biste nam do 13. svibnja mogli potvrditi svoje sudjelovanje na anamarija@mmh.hr. Napominjemo da smo sudionicama i sudionicima koji dolaze van Zagreba u mogućnosti pokriti putne troškove.
 
Liga mladih birača
 Podijeli zanimljivost sa društvom: