• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

06.07.2017.

Dođi na završnu konferenciju Studija o mladima za mlade!


Mreža mladih Hrvatske Vas poziva na završnu konferenciju neformalnog obrazovnog programa Studiji o mladima za mlade.

Što spremamo? Zanimljiv jutarnji razgovor sa stručnjacima iz inozemstva koji se bave područjem rada s mladima (eng. youth work). Obzirom da nas tek čeka razvoj ovog područja u Hrvatskoj, iskoristite priliku za interaktivan razgovor i učenje iz njihovog bogatog iskustva.

Nakon toga, imat ćete priliku čuti izlaganja polaznika Studija koji su napravili sjajne istraživačke radove na teme kao što su - suvremene migracije mladih u inozemstvo, participacija mladih na lokalnoj razini, glazbenik kao građanin, psihosocijalna podrška i mentalno zdravlje mladih, volonterstvo, obrazovanje djece iz prihvatilišta za tražitelje azila te položaj mladih liječenih od malignih bolesti. 

Konferencija će se održati u prostoru Kuće ljudskih prava, u Selskoj cesti 112C (prizemlje, konferencijska dvorana) s početkom u 10 sati. Program konferencije možete vidjeti na slijedećoj poveznici.

Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti pokriti troškove smještaja i putovanja, ali će osigurati ručak u pauzi konferencije. 

Molimo da potvrdite svoj dolazak popunjavanjem slijedećeg obrasca do srijede 12.7.

Za sva pitanja obratite se voditeljici Studija Antoniji Bračulj na mail antonija@mmh.hr

Vidimo se! :)
Podijeli zanimljivost sa društvom: