• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.10.2017.

Dođite na konferenciju o radu s mladima!


Rad s mladima, youth work, omladinski rad... kako god se to područje u Hrvatskoj zvalo, mi u ponedjeljak, 16.10.2017. pričamo upravo o njemu! Zašto? Zato što imamo dugu tradiciju rada s mladima i trebamo podršku u formalizaciji istog.

 

Konferencija ''Izazovi i mogućnosti rada s mladima u Hrvatskoj'' okupit će ključne dionike u području rada s mladima kako bismo zajedno raspravljali o sadašnjosti i budućnosti rada s mladima u Hrvatskoj. Na konferenciji ćete imati priliku čuti što se trenutno događa u području rada s mladima na nacionalnoj i europskoj razini, čut ćete stajališta praktičara, donositelja odluka i akademske zajednice te se upoznati sa projektima koji se trenutno provode i koji doprinose unaprijeđivanju institucionalnog okvira za rad s mladima u Hrvatskoj.

 

Što vam nudimo? Zanimljiva izlaganja, panel raspravu, uvid u nacionalne i europske trendove u radu s mladima, prostor za diskusiju kao i informacije o praktičnim materijalima i programima za osobe koje rade s mladima. I kavu i ručak u međuvremenu! :)

 

Tko su domaćini konferencije? Mreža mladih Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske Unije i Institut za društvena istraživanja u Zagrebu.

 

Kada i gdje vas očekujemo? U Zagrebu, 16. listopada 2017., u Kući Europe (Augusta Cesarca 4) s početkom u 10 sati.

 

Molimo vas da svoj dolazak na konferenciju potvrdite na ovom linku do 12. listopada 2017. godine. Program konferencije možete pronaći ovdje.

 

Organizatori pokrivaju troškove ručka i puta za sve sudionike. U slučaju da vam je potreban smještaj u Zagrebu, svakako nam naznačite u prijavnici.

 

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, slobodno kontaktirajte Antoniju Bračulj na email: antonija@mmh.hr ili Dorinu Sraku na email: dorina@idi.hr.
Podijeli zanimljivost sa društvom: