• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

28.01.2016.

EDU TOOLS - Vijeća učenika


Mreža mladih Hrvatske je u toku prošle godine radila na izradi edukativnog online toolkita koji će pomoći školama u razvoju vijeća učenika. U toku projekta, financiranog od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, nastala su dva edukativna produkta: edukativni dokumentarni film o razvoju vijeća učenika te priručnik za voditelje vijeća učenika.

Svrha ovih materijala jest da se koriste svake godine prilikom uspostavljanja novog vijeća učenika u školi. Dokumentarni film služi za stjecanje osnovnih informacija o ustrojstvu i radu vijeća učenika te koracima njegova razvoja (možete ga pustiti učenicima na početku godine). Priručnik je namijenjen osobama koje rade s vijećem učenika, prati dokumentarni film i daje uvid u osnovne korake koje je potrebno poduzeti da bi vijeće učenika „imalo dobar start“ u početku godine.

MMH će i dalje razvijati materijale koji će pomoći u radu s vijećem učenika, pa nas nastavite pratiti.

Ovim putem željeli bi zahvaliti svima koji su nam pomogli u izradi ovih edukativnih materijala: Grafičkoj školi u Zagrebu, njihovom vijeću učenika i voditeljici Luci Mandić koji su sudjelovali u izradi dokumentarnog filma, te sudionicima stručnog usavršavanja koji su s nama izradili kostur Programa: Ilijani Ban (Gimnazija Nova Gradiška), Mirni Grbec (OŠ Tin Ujević), Sanji Hrvojević (OŠ S.S.Kranjčević), Petru Kelvišaru (OŠ Stjepana Ivičevića), Maji Lisska (OŠ Frana Galovića), Alfredi Petani Grafina (Osnovna glazbena škola Pakrac), Ivi Šišak (OŠ Mladost), Valentini Škledar (OŠ Belec i OŠ Bedenica), Svijetlani Škrobo (OŠ Dr. Stjepan Ilijašević), te Šorak Davorki (Ekonomska i turistička škola Daruvar). 
Podijeli zanimljivost sa društvom: