• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

13.04.2017.

Edukacija i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata usmjerenih mladim pripadnicima/ama NEET skupine


U Crikvenici, u hotelu Vila Ružica, u periodu od 4. do 7. travnja 2017. godine održalo se višednevno educiranje i umrežavanje udruga mladih i za mlade kako bi se razvili i pripremili projekte koji će se prijavljivati na nadolazeće natječaje iz europskih fondova usmjereni mladima u NEET statusu. Predstavnici čak 26 udruga iz cijele Hrvatske prisustvovali su na događanju.


Kroz razvijanje projektnih ideja uz stručnu podršku facilitatora Igora Rogineka i Darka Ciglara iz ACT Grupe, sudionici su imali priliku dodatno se educirati o projektnom upravljanju, ali i proširiti svoju mrežu poznanstava te promišljati projektna partnerstva.

 


Kroz 4 dana intenzivnog rada razvile su se 4 konkretna projektna prijedloga, dogovorene su aktivnosti i potencijalni nositelji projekata koji će prijaviti projekte na nadolazeće natječaje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Pored konkretnih rezultata proizašlih iz cjelokupnog procesa, jednako vrijednim se pokazala prilika da se udruge različitih profila i iz različitih dijelova Hrvatske upoznaju te promišljaju o mogućim suradnjama. Ukratko, Crikvenica se u tih nekoliko dana pretvorila u pravi mali inkubator ideja. Ovakva događanja su nam svakako poticaj da takve i slične aktivnosti organiziramo i u budućnosti.


Aktivnost je provedena u sklopu projekta „Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: