• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.03.2016.

Izrada preporuka za bolje strategije za mlade!


Drugi partnerski sastanak na Erasmus+ projektu „Bolje strategije za mlade, mladi za bolje strategije“ održan je u periodu između 26. i 28. veljače 2016. godine. Nacionalna vijeća mladih iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije, Bugarske, Rumunjske i Cipra, zajedno s istraživačkim partnerom iz organizacije People and Work Unit, zajedno su radili na izradi nacrta preporuka za kvalitetnije politike za mlade. Provedeno istraživanje i finalizirane preporuke predstavljat će temeljni dio publikacije čije izdavanje (na engleskom jeziku) je planirano početkom travnja 2016. godine.

Zadnji dan sastanka održana je i zajednička sesija sa Stručnom skupinom za politike za mlade Europskog foruma mladih unutar koje se raspravljalo o međusobnom nadopunjavanju ova dva procesa s ciljem uspješnijih ishoda na Vijeću članica Europskog foruma mladih koje će se održati u drugoj polovici travnja 2016. godine. U sklopu sastanka, sudionici su također razvili i nekoliko video materijala koji će uskoro biti dostupni na internetu.

Podijeli zanimljivost sa društvom: