• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.05.2015.

Kako unaprijediti strukturirani dijalog s mladima?


U okviru ovogodišnjeg Europskog tjedna mladih održana je u Briselu, od 4. do 6. svibnja, konferencija za dionike uključene u proces strukturiranog dijaloga za mlade.
 
Konferencija je imala za cilj unaprijediti proces i prakse strukturiranog dijaloga s mladima, s naglaskom na sljedeća četiri područja:
- uključivanje mladih i vidljivost,
- strukture strukturiranog dijaloga,
- praćenje strukturiranog dijaloga,
- provedba i utjecaj strukturiranog dijaloga.
 
Mladi i donositelji odluka osvrnuli se na provedbu konzultacija s mladima i na političke procese povezane sa strukturiranim dijalogom te su predstavili svoje preporuke za poboljšanje procesa Europskoj komisiji, nadolazećem triju predsjedatelja Europskom unijom te zemljama članicama. 
 
Na konferenciji su, u ime Nacionalne radne skupine za strukturirani dijalog s mladima u Hrvatskoj, sudjelovale Diana Kovačić (Zajednica informativnih centara za mlade), Zrinka Mikolić (Ministarstvo socijalne politike i mladih) i Anamarija Sočo (Mreža mladih Hrvatske). Podijeli zanimljivost sa društvom: